Alert staat garant

Zorgeloos overstappen, alles in één hand!
Als introductie voor nieuwe deelnemers lanceren wij de unieke “Garantiepakketten” We zijn immers zelf overtuigd van onze resultaatgerichte manier van werken. Kies vandaag nog voor één van onze garantiepaketten !

Basis Garantiepakket
Uw bedrijfspand wordt opgenomen in de dagelijks surveillancerondes en er vindt een controle en elektronische registratie plaats. Een maal per nacht fysieke controle van uw voordeur en voorgevel Minimaal 4 maal per nacht toezichtcontrole van uw pand. Bij Alarm gaat de mobiele surveillance eenheid direct ter plaatse Controletijden tussen 20:00 uur en 06:00 uur, 7 dagen per week.

Lidmaatschapsbijdrage, € 52,43 per maand

Plus Garantiepakket
Aanvullend op het basispakket: 24uurs alarmopvolging/sleutelbeheer. Wanneer er een alarmmelding is en u neemt bij ons deze dienst af, dan bent u verzekerd van een snelle alarmopvolging. Vertrouw ons uw sleutel toe en wordt niet meer bij nacht en ontij gebeld. Pas bij een daadwerkelijke inbraak of calamiteit zullen wij u direct op de hoogte stellen. Van elke alarmmelding ontvangt u een duidelijke rapportage per post en e-mail.

Basis & Plus pakket, € 74,56 per maand

Totaal Garantiepakket
Bovenstaande diensten + aansluiting alarmcentrale ViewControl: Om verzekerd te zijn van een snelle adequate alarmopvolging waarom dan niet alles in één pakket. ViewControl is onze particuliere alarmcentrale die voldoet aan de strengste eisen die Ministerie van Justitie stelt en is Borg gecertificeerd onder PAC-nummer 102. Uw alarmsysteem kan rechtstreeks op onze alarmcentrale worden aangesloten. Om u niet op te zadelen met dubbele kosten nemen wij lopende contracten één op één over van uw huidige alarmcentrale voor de duur van maximaal 1 jaar.

Totaal Garantiepakket voor € 90,23 per maand

Waarom eigenlijk ?
Door te kiezen uit één van onze veiligheidsgarantiepakketten, sluit u zichzelf, uw bedrijf en al uw medewerkers aan op een beproefd beveiligingsconcept. Natuurlijk vergt dit een investering uwerzijds, maar dit zal zich echter terugbetalen door een veiliger werkomgeving en een prima klimaat, en zo kunt u, uw onderneming verder uit bouwen.

Niet goed geld terug !
Wanneer er, ondanks alle preventieve maatregelen, toch nog iets gebeurt, dan staan wij u met raad en daad bij. Maar wij gaan zelfs verder dan dat ! Wordt er ondanks ons toezicht bij u ingebroken, dan ontvangt u voor het opvolgende kwartaal geen factuur.

Vul vandaag nog het contactformulier in, wij nemen spoedig contact met u op: contactformulier.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW.